viernes, 1 de junio de 2012

La llegenda prohibida

En pocs dies la novel·la "Tots els noms de Barcelona", d'Stoker Books, arribarà a les llibreries. Han passat molts mesos des que el seu autor, el periodista David Izquierdo, es va trobar de casualitat davant d'una misteriosa història i va decidir investigar-la.
Una llegenda prohibida que explica que sota la Barcelona romana hi passa un riu que desemboca mar endins. La investigació el va portar a trobar marques i senyals en alguns racons de la ciutat, pistes, potser, de l'existència real d'aquest riu misteriós i desconegut.

"Tots els noms de Barcelona" parla d'aquesta llegenda. Un secret amagat durant segles que ha de veure la llum.
Alguns diuen que pot ser el llibre de l'estiu, d'altres són encara més optimistes. Nosaltres simplement us convidem a que no us perdeu cap detall. Trobareu més informació a www.totselsnomsdebarcelona.com

1 comentario:

  1. Hola, ya sé que la presentación del libro fue un éxito. Espero que le siga acompañando en la venta de librerías. A veces, el boca a oreja hace milagros.
    Por cierto que hay una dirección en la web con el título "totselsnomsdebarcelona" que remite a un establecimiento de comida en Nueva York. Mira por dónde ya habéis cruzado el charco.
    Un abrazo.
    Mariano Ibeas

    ResponderEliminar